U bent hier:

Bier Veiling

Bier Veiling
LocatieNOVA
Datumdinsdag 8 februari 2022

Het is tijd voor onze jaarlijkse bierveiling!!!! Op dinsdag 8 februari staan wij paraat met koud pils en een heuse veiling meester. 

Tijdens de veiling worden spullen geveild, die de leden, het bestuur of een commissie meebrengen. Keer je kamer binnenstebuiten of struin de schuur van je ouders af en breng je kekke items mee naar de veiling. Alles is welkom, echt niets is te gek! Tijdens de veiling zullen alle items geveild worden voor pils, maar bieden op andere items mag uiteraard ook!

In dit mooie lustrum jaar, kan een lustrum tintje natuurlijk niet missen. Daarom zal er ook lustrum merchandise geveild worden vanuit de lustrum commissie. 

De items kunnen gebracht worden tussen 17:00 en 18:30 bij NOVA, hier is eveneens eten te verkrijgen. De lustrum commissie staat voor jullie klaar om sappige burgertjes te flippen. De bierveiling zal starten om 18:30.


Wat: Bierveiling
Waar: S.V. NOVA
Wanneer: 08-02-2022
Tijd: 17:00 - 18:30 Items inleveren en diner
    18:30 - 22:00 Start bierveiling

Meenemen: Items om te veilen & poen om te bieden.

Dus wil jij gratis borrelen, neem je potentieel te veilen objecten mee.  Wij zien jullie magistrale items graag tegemoet en koesteren de positieve verwachting jullie te mogen ontvangen op de bierveiling!

Schrijf je nu in!

Met gevleugelde groet,
11e Lustrum commissie der V.S.V. Sipke Wynia

“Breaking the Barrier”