U bent hier:

Recruitment Consultant

Bedrijf
WFS pro
Type
Full-time
Locatie
Eindhoven
Branche / Vakgebied
Techniek & Engineering, Aeronautical Engineering, Luchtvaarttechnologie, Precision Engineering
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Recruitment Consultant

 

Ben jij op zoek naar een (eerste) uitdaging in de commerciële dienstverlening en heb je commerciële en sociale voelsprieten? Kom in contact met WFS PRO.

WFS PRO is – tegen de stroom in – volop in beweging en aan het groeien. Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. Spring jij als Recruitment Consultant als een van de eersten aan boord?

 

Dit zijn wij

 

WFS PRO is een eigenzinnige specialist op het gebied van Recruitment Services, Consultancy en Managed Services. Onder andere actief in de industrieën Aerospace, Marine & Offshore, High Tech en Life Science zijn wij zowel nationaal als internationaal een vooraanstaande partij. We maken het verschil voor deskundige kandidaten en werken samen met gerenommeerde partners als GKN-Fokker, NTS, Damen, Feadship en de T/U Delft

 

We zijn een jonge club, met volop mogelijkheden om de keuzes te maken die een zeer snel veranderende arbeidsmarkt vraagt. WFS PRO kent niet de afleiding van ellenlange vergaderingen, ‘corporate geneuzel’ of vastgeroeste patronen.

Wij pakken direct aan; met een hands on mentaliteit en maximale focus richting onze kandidaten en klanten. Het verschil, dat maken we door kwaliteit, een eigen koers, passie en persoonlijke inzet!

 

Wat ga je doen

 

Vanaf de dag dat je start ga je aan de slag in een 360 graden rol. Je bent betrokken vanaf de eerste stappen in het recruitment proces, het contact met de opdrachtgevers, tot aan het contact met je medewerkers. Je taken zien er onder andere als volgt uit.

 • Je hebt een aantal eigen klanten in je beheer. Jij bent een betrouwbare gesprekspartner op niveau en je weet door de juiste vragen te stellen feilloos te achterhalen wat de klant nodig heeft op het gebied van recruitment;
 • Onze klanten kennen een grote mate van loyaliteit richting WFS PRO. Dat verdien je door er ook echt te zijn voor je klanten. Je geeft je 100% om de verwachtingen waar te maken en bent tijdens het gehele proces een belangrijk aanspreekpunt;
 • Tegelijkertijd ben je sterk op de kandidaten van ons gericht. Je zoekt, vindt, interviewt en bindt kandidaten door op een natuurlijke manier een professionele relatie op te bouwen;
 • Voor kandidaten verzorg je de zogenoemde ‘candidate journey’ tot in de perfectie;
 • In de richting van medewerkers ben je actief met het spreken en binden van medewerkers, zogenoemde field management. Dit doe je onder andere door het veelvuldig spreken, bezoeken en coachen van de medewerkers;
 • Bovenal ga jij zelf mede vorm geven aan je rol en de ontwikkeling ervan binnen WFS PRO. Je komt met initiatieven en bent een aanjager van ons gezamenlijk streven!

 

Dit breng je mee

 

Om deze veelzijdige rol als Recruitment Consultant in te vullen breng je het volgende mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur technisch georiënteerd;
 • Ervaring als junior Consultant of Recruiter is een pré;
 • Je Engels is bovengemiddeld en meer dan, “make that the cat wise”;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, commerciële instelling en adaptief vermogen;
 • Bovenal ben je iemand die mensgericht is, stimuleert, coacht en graag successen behaalt.

 

 

 

 

 

 

Wat zit er voor jou in

 

Je komt te werken in een klein team en een slagvaardig bedrijf, met een groot netwerk van internationaal gerenommeerde bedrijven in Nederland met hypermoderne producten.

Daarbij krijg je een unieke mogelijkheid om je ambities te vertalen naar de praktijk en de kans te grijpen om dagelijks het verschil te maken. Heb je een goed eigen initiatief, dan kan je hier dezelfde dag nog mee starten.

We bieden uiteraard een marktconform basissalaris, een bonusregeling en flexibiliteit aangevuld met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door onder andere het volgen van trainingen direct vanaf je start bij WFS PRO!

 

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt?

 

Neem dan direct contact op met je toekomstig collega Rein van de Ven. Stuur een mail met je cv en een korte motivatie naar Rein via r.vandeven@wfspro.nl. Vragen? Bel dan even naar 06 46 26 04 31.